Federer şi Nadal mai depăşesc un prag

Adrian Țoca | 17 februarie 2012

Federer şi Nadal mai depăşesc un prag

Doi jucători care au, împreună, 26 de Grand Slam-uri şi o sumedenie de alte recorduri n-aveau cum să nu stea bine şi în ceea ce priveşte numărul de fani pe Facebook, acolo unde amândoi se pregătesc să treacă de cota 10 milioane de fani.

Federer are un mic avans, cu peste 9,8 milioane, în vreme ce Nadal îl urmează îndeaproape, cu peste 9,6 milioane, iar depăşirea pragului de 10 milioane este doar o chestiune de zile. Echipele celor doi postează de zor, aproape zilnic, fotografii cu cei doi la antrenamente, la diverse întâlniri sau în viaţa de zi cu zi. Ultimele update-uri îl înfăţişează pe Federer plimbându-se prin Rotterdam, în vreme ce Nadal trage din greu la antrenamente în sală, pregătindu-şi revenirea. Interesant e că liderul mondial şi cel mai în formă jucător al momentului, Novak Djokovic, nu se poate compara încă la acest capitol cu cei doi rivali ai săi, sârbul abia trecând de 1,6 milioane de fani.

Nici Federer şi nici Nadal nu se pot compara însă cu Cristiano Ronaldo, spre exemplu, starul lui Real Madrid depăşind, de curând, impresionanta cifră de 40 de milioane de like-uri.

 

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi