Fast
Just do it

E confirmat: Simona Halep va semna cu Nike

Treizecizero | 10 februarie 2018

Simona Halep va juca începând cu următorul ei turneu oficial în echipament Nike, intrând astfel în galeria celor mai mari vedete ale tenisului mondial care sunt îmbrăcate de compania americană, precum Serena Williams, Roger Federer sau Rafael Nadal. Anunțul oficial va fi făcut „foarte curând”, cum a confirmat jucătoarea într-un interviu pentru Telekom Sport, dar Simona a putut fi deja văzută la antrenamente la Cluj în echipamentul Nike.

https://twitter.com/LosHalepenos/status/962036149190459395

Darren Cahill a adăugat și el o altă confirmare pe Twitter, iar Simona a răspuns adăugând în conversație și handle-ul de Twitter al companiei americane.

https://twitter.com/darren_cahill/status/962059390541967361

Se încheie astfel o perioadă de incertitudine în ce privește viitorul sponsor tehnic al Simonei, după despărțirea de Adidas de la finalul sezonului trecut, timp în care au fost vehiculate o multitudine de variante și ipoteze.

Informația despre posibilitatea ca Simona să semneze cu Nike a fost publicată prima dată de Pro Sport.

Simona, care a atras multă expunere în media după ce a decis să înceapă sezonul într-un echipament fără brand, a spus în mai multe rânduri că își dorește să fie îmbrăcată de o companie de care să se simtă reprezentată.

În analiza făcută la început de an, scriam că „La rându-le, sportivii nu mai reprezintă nici ei doar un spațiu unde firmele își pun logoul, lumea-l vede, iar a doua zi cumpără produsul. Dacă treaba asta funcționa în trecut indiferent de context, acum nu mai este cazul. Brandurile pretind mai mult decât notorietate și rezultate. Vor să vadă în partenerii sportivi garanți ai unor principii cu care compania se identifică: respect, egalitate, corectitudine. Atunci când acestea sunt ignorate sau călcate în picioare, relația suferă, în cel mai bun caz, sau este încheiată, în cel mai rău. Există numeroase cazuri în care atleți mari au fost concediați de sponsorii lor, din motive sportive sau extra-sportive.”

Nike – al cărei prim jucător de tenis sponsorizat a fost chiar Ilie Năstase – avea sub contract, în 2016, circa 30% din jucătoarele de top din WTA. Din WTA, printre numele legate contractual de Nike se numără Victoria Azarenka, Serena Williams, Petra Kvitova, Madison Keys, Caroline Garcia sau Maria Sharapova.

Nike se orientează, în general, după superstaruri sau după americani foarte buni. De curând, Nike a adus-o sub contract și pe Sloane Stephens.

 

 

Oferte de neratat în Shop-ul 30-0!

1. Albumul foto Simona de păstrat

Tirajul inițial al albumului foto lansat de 30-0, „Simona de păstrat”, a fost epuizat. Dar pentru că am primit deja multe cereri și mesaje de la voi, vă putem spune că am trimis deja la tipar un al doilea tiraj.

Vom putea primi, așadar, în continuare comenzi de la voi; atâta doar că va fi nevoie să așteptați un pic până când pachetul cu albumul va ajunge la voi. Estimarea de timp de la acest moment este de 10 zile.

Dedicat momentelor importante din cariera Simonei, albumul foto „Simona de păstrat” este tipărit în condiții grafice de calitate înaltă. Cu peste 140 de pagini cu cele mai bune imagini din cariera Simonei și drumul ei spre locul 1, „Simona de păstrat” este un cadou perfect pentru fanii Simonei și fanii tenisului. Albumul este într-un tiraj limitat, așa că nu întârzia să-ți comanzi un exemplar de aici. 

2. Noul tricou 30-0 Tee

Un tricou cu un design fresh, cu semnificație, cu care ieși din rând și îți faci cunoscută apartenența, ca fan, la sportul cu cel mai atipic sistem de scor din lume.

Ia-l de aici, pe negru, pe gri sau pe alb.

Verifică toată oferta din Shop AICI

Am structurat mai bine produsele, le ai acum împărțite pe categorii: Publicații | Tricouri | Bundle