Fast
Comentarii

Discuții live pe 30-0 în timpul meciurilor: update, indicații, păreri

Treizecizero | 24 aprilie 2017

Continuăm pentru încă o săptămână experimentul cu spațiul dedicat comentariilor live, detaliat dățile trecute. Cu precizarea că, așa cum unii dintre voi ați observat excelent, a apărut o problemă de interpretare. Spațiul acesta fusese, într-adevăr, gândit doar pentru comentariile de tip live-text, cele făcute în timpul meciurilor. Intenția fusese ca ele să nu se mai interfereze cu comentariile de tip opinie de la restul articolelor, cele care se dezvoltau în discuții, și care, în acest experiment, ar fi trebuit să beneficieze de spațiul de respiro primit.  Doar că acum discuțiile s-au mutat, organic, aproape cu totul la acest spațiu, ceea ce, în esență, nu servește la vreo schimbare autentică de fond, ci doar de formă. Cu alte cuvinte, ar dovedi că experimentul nu aduce nimic, iar comunitatea simte nevoia să poarte orice tip de dialog (topicul articolului, alt subiect din tenis) tot pe vechile reguli nescrise, rotunjite tot de ea.

Intenția noastră fusese, așadar, să aveți acest spațiu doar pentru live-text. Mai încercăm încă o săptămână, să vedem dacă funcționează așa 🙂 Vă așteptăm părerile despre acest lucru, nu ezitați.

 

La fel, fără reguli impuse, ci cu recomandări. Vi le reamintim.

– comentariile de tip „live”, așa cum le catalogați voi pe cele publicate în timpul unor meciuri, să se grupeze la articolul dedicat comentariilor live – articol care va fi mereu vizibil pe homepage. În cazul de față, acesta.

– discuțiile de la articole ar rămâne, astfel, eliberate de segmentul de „live”. Ca și în prezent, dialogul pe varii teme care se inspiră din topicul articolului, dar deviază, apoi sfârșește prin a fi acaparat de alte teme din tenis, este liber și încurajat.

– off-topic-ul pe teme altele decât tenisul – ca și acum, nu-și găsește locul pe 30-0. Nu ezitați să mergeți pe Lead.ro pentru alte sporturi.