Deja vu: Simona Halep pierde cu Lucic-Baroni, se oprește încă din turul doi la Roland Garros

Treizecizero | 27 mai 2015

Simona Halep a pierdut, 7-5, 6-1 cu Mirjana Lucic-Baroni, în cea mai mare surpriză a turneului de până acum.

Roland Garros este oferit de

Pentru a doua oară în ultimele trei turnee de Grand Slam, Simona Halep a pierdut în fața croatei Mirjana Lucic-Baroni. A fost 7-5, 6-1 pentru jucătoarea care câștigase și anul trecut cu Simona, în turul al treilea la US Open.

Finalistă anul trecut la Paris, Simona Halep iese anul acesta devreme dintr-un turneu în care era cotată printre favorite. 

Simona poate ajunge cel mai jos pe locul 5 după finalul turneului parizian, în funcție de rezultatele înregistrate de Sharapova și de Wozniacki.

Halep a recuperat în două rânduri un break în setul întâi, a ieșit ok din prima situație în care a servit pentru a rămâne în set, la 4-5, dar nu și din a doua, fiind atacată preponderent pe serva a doua și fără să reușească să prindă mai multă lungime în lovituri. 

În setul secund, Simona a dat semne că își revine în primele două game-uri. La 40-15 în game-ul al doilea, Baroni a replicat cu un forehand winner direct din retur a la Djokovic (în meciul cu Federer de la US Open 2011, la minge de meci), apoi cu un fileu norocos. Momentul i-a fărâmat și ultima picătură de încredere româncei, iar Baroni a intrat în zonă, surclasându-și adversara în restul setului.

La rândul ei, Alexandra Dulgheru a pierdut în două seturi cu Alize Cornet, 6-2, 7-5.

La dublu, Horia Tecău și Florin Mergea și-au câștigat meciurile lor din primul tur al turneului de dublu, ca și Irina Begu la feminin. Raluca Olaru și Monica Niculescu au fost, însă, eliminate.

 

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi