Cum și de ce să participați la turneul de tenis pentru amatori Tennis for People: jucați tenis, ajutați copii în dificultate

Treizecizero | 17 iunie 2014

Tennis for People este un turneu amical, organizat pentru amatori, dar care are un obiectiv nobil. Își propune să strângă fonduri pentru 57 de copii aflați în dificultate, copii de la Centrul Comunitar Generații, pentru care Fundația reprezintă singurul punct de sprijin.

Unul dintre obiectivele Treizecizero a fost mereu susținerea și încurajarea practicării tenisului la nivel de mase, de amatori, din motive evidente, pe care le-am mai reluat de-a lungul timpului. Când o astfel de inițiativă mai are și o componentă socială, cu atât mai bine. De aceea, suntem foarte bucuroși să susținem și să promovăm, pentru a doua oară în trei ani, turneul Tennis for People, o inițiativă a Fundației Principesa Margareta a României.

Despre ce este vorba? Tennis for People este un turneu amical, organizat pentru amatori, dar care are un obiectiv nobil. Își propune să strângă fonduri pentru 57 de copii aflați în dificultate, copii de la Centrul Comunitar Generații, pentru care Fundația reprezintă singurul punct de sprijin. Care sprijin se traduce prin o masă caldă în fiecare zi, consiliere psihologică, activități educaționale, servicii sociale pentru ei și pentru familiile lor și multe alte forme de ajutor. Fondurile strânse cu ocazia Tennis for People vor merge în întregime către acești copii și vor fi folosite pentru a-i ajuta în continuare să își găsească drumul în viață.

Cum se vor strânge aceste fonduri? Printr-o taxă de participare. Sunt așteptați să participe oameni din mediul de afaceri, personalități din diverse domenii sau pur și simplu oameni care vor să ajute și să se distreze în timp ce fac asta. O oportunitate ideală să faceți o faptă bună în timp ce vă distrați și jucați tenis într-o ambianță specială.

Iată tot ce trebuie să știți despre turneu:

Când și unde are loc

Tennis for People se desfășoară între 26-28 iunie, la Stejarii Country Club din București.

Care este formatul

Tablourile principale sunt limitate la 16 jucători la simplu și 8 perechi la dublu-mixt. Partidele se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei seturi, cu tiebreak la fiecare set și match tiebreak în setul decisiv. În cazul în care numărul înscrierilor depășește numărul de locuri prevăzut pe tabloul principal, se vor organiza meciuri de calificare. Capii de serie sunt stabiliți de către organizatori. Tragerea la sorți se va efectua cu supervizarea arbitrului oficial al turneului.

Informații organizatorice

Organizatorii pun la dispoziție terenul de tenis și un pachet de joc compus din mingi și apă. Pentru evitarea unor dezechilibre valorice, tabloul se realizează în funcție de nivelul de joc declarat în formularul de participare. Finaliștii vor fi recompensați cu premii din partea sponsorilor, în cadrul unei festivități de premiere. Arbitrul coordonator, asistența tehnică și medicală sunt asigurate cu sprijinul Stejarii Country Club. Detalii suplimentare, AICI.

Cum se face înscrierea

Înscrierea în concurs se face pe baza unei donații către Fundația Principesa Margareta a României, donație care va folosită ulterior pentru susținerea celor 57 de copii care frecventează Centrul Generații. Pentru înscriere în concursul de simplu, donația minimă recomandată este de 150 de euro / participant. Pentru înscrierea în concursul de dublu mixt, donația minimă recomandată este de 250 de euro / echipă.

Suma poate fi oferită sub formă de donație sau sponsorizare, ca persoană fizică sau juridică. Un jucător se poate înscrie doar la un singur concurs, simplu sau dublu mixt.

Găsiți AICI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

De ce să participați

În primul rând, bineînțeles, pentru a-i ajuta pe copiii de la Centrul Comunitar Generații. Și veți putea face asta în timp ce veți juca tenis în nocturnă. În plus, veți avea oportunitatea de a socializa sau de a deschide noi relații de afaceri, într-o atmosferă deschisă, alături de parteneri, colegi și prieteni. Un meci demonstrativ surpriză completează lista de momente speciale pregătite de organizatori. Un moment deosebit îl constituie festivitatea de final, în cadrul căreia Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României va înmâna premiile și va felicita toți participanții la turneu.

 

Găsiți AICI FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi