Concurs Treizecizero: câștigă una dintre invitațiile puse în joc la meciul România – Suedia

Treizecizero | 11 septembrie 2014

Oferim șase invitații la meciul din Cupa Davis dintre România și Suedia. O invitație este valabilă pentru o singură persoană. Regulile și condițiile de participare sunt detaliate în acest articol.

UPDATE: S-au tras la sorți câștigătorii concursului

Lista celor șase câștigători este:

1. Grigore Ionut 

2. Sorin Ionescu

3. Rares

4. Petre Constantin Dragos

5. Nick

6. Dodo

Toți câștigătorii au fost contactați pe mail și au primit detaliile legate de premiul câștigat. Mulțumim tuturor pentru participare!

*****

Păstrăm formatul de la ultimele concursuri și vă invităm la un alt concurs fulger. Avem pentru voi ȘASE INVITAȚII la meciul de Cupa Davis dintre România și Suedia. O invitație este valabilă pentru o singură persoană și va putea fi folosită pentru toate cele trei zile ale meciului (vineri – două meciuri de simplu; sâmbătă – meciul de dublu; duminică – două meciuri de simplu). Le puteți câștiga dacă participați prin metoda cu care v-am obișnuit la concursurile din timpul Roland Garros și Wimbledon: răspunzând la comentariile acestui articol. 

Ca să participați, condițiile sunt simple: trebuie să ne spuneți care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveți din meciurile României din Cupa Davis. 

 

Păstrăm intacte regulile de la concursul anterior:

1. Ca să fie totul foarte simplu, puteți participa prin comentarii. Regula obligatorie este însă să vă lăsați o adresă de e-mail corectă și funcțională atunci când completați formularul de comentarii. Puteți să participați fără să vă dați numele adevărat în comentariu (păstrându-vă, astfel, username-ul folosit pe site), dar este necesară o adresă de mail corectă. Pe ea veți fi contactați în cazul în care veți câștiga. Atenție, nu ÎN COMENTARIUL propriu zis, ci în spațiul pentru e-mail (vezi foto).

 

Dacă un câștigător nu a lăsat o adresă corectă și nu a putut fi contactat, vom relua tragerea la sorți până la găsirea unui participant care a respectat regulile. Datele participanților vor rămâne, bineînțeles, confidențiale. Doar câștigătorul va fi contactat pe mail. 

2. Nu există alte condiții suplimentare de participare. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe site, în cursul zilei de azi, prin update la acest articol. Fiecare câștigător va primi ulterior informații despre accesul la meci pe adresa de mail pe care a lăsat-o la participare.

3. Participarea este admisă de la data publicării acestui articol și până joi, 11 septembrie 2014, ora 14:00.

 

4. Ca totul să funcționeze ușor:

– Vă rugăm să vă limitați la un comentariu strict dedicat concursului, care să conțină DOAR răspunsul la întrebarea concursului.

– Orice comentariu offtopic va fi șters.

IMPORTANT:

– Treizecizero nu-și asumă responsabilitatea pentru acei câștigători care nu vor putea să fie prezenți la meciul România – Suedia. Câștigătorii vor trebui să aibă în posesia lor un act de identitate la prima intrare la Arenele BNR.

– NU se oferă contravaloarea în bani a premiilor. 

– Concursul de la acest articol este diferit de cel de pe contul de Twitter al Treizecizero (mai jos), unde punem la bătaie o invitație. Participarea unui cititor este permisă la ambele concursuri, însă un câștigător de la unul nu va mai participa și la tragerea la sorți de la al doilea.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi