Concurs: Câștigă "Winning Ugly", cartea lui Brad Gilbert

Treizecizero | 22 octombrie 2013

Winning Ugly a apărut la Publica, editură care ne-a obișnuit deja cu publicarea unor titluri de neratat pentru orice pasionat de tenis.

„În Winning Ugly Brad Gilbert ne explică cum se câștigă un meci de tenis. Nu cred să existe cineva mai priceput la a înțelege războiul mental din jocul de tenis. Brad m-a ajutat să-mi îmbunătățesc jocul și sunt sigur că vă va ajuta și pe dumneavostră”. Cuvintele îi aparțin lui Andre Agassi, iar fostul mare campion știe cel mai bine despre efectele rețetei lui Brad.

Despre Winning Ugly v-am povestit și noi în review-ul publicat aici. Vă spuneam că veţi găsi în carte „absolut tot despre restul lucrurilor care alcătuiesc o victorie în tenis: de la pregătirea genţii şi încălzire, până la studierea adversarului, tactici de joc, soluţii pentru diferite tipuri de jucători şi modalitaţi de a face faţă soarelui, vântului, frigului sau comportamentului nesportiv al adversarului. De aceea, Winning Ugly este o lectură obligatorie mai ales pentru jucătorii amatori, către care sunt şi adresate în mod explicit sfaturile lui Gilbert„.

Iar acum, în caz că n-ați cumpărat-o deja, avem un concurs pentru voi, premiile constând în TREI EXEMPLARE ale cărții faimosului antrenor american.

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un mail la servim.tenis@treizecizero.ro cu răspunsul corect:


Spuneți-ne două titluri de cărți de tenis editate de Publica.

 

– Așteptăm mailurile cu răspunsurile voastre până joi, 24 octombrie, la ora 18:00.

– Numele celor trei câștigători vor fi stabilite prin tragere la sorți și vor fi publicate printr-un update la acest articol, în cursul serii de joi

– Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail și vor fi rugați să ne ofere adresa la care să le livrăm premiul.

– Premiile sunt oferite de Editura Publica, pe site-ul cărora puteți găsi și răspunsul la întrebare, respectiv, comanda alte produse.

Succes!

* Câștigă Urât de Brad Gilbert & Steve Jamison este un proiect al Editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

 

UPDATE joi, 24 octombrie – LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Mulțumim pentru interes tuturor care au participat la concurs și celor, foarte numeroși, care au simțit nevoia să ne spună și o mulțime de cuvinte frumoase. Apreciem mult feedback-ul vostru și ne bucură enorm și ne onorează că aveți o părere așa de frumoasă despre Treizecizero.ro. 

Cum am promis, am revenit cu numele celor trei câștigători. Ei sunt:

Daniel Lal, Ștefan Ionuț Mihai, Paul Marincuta

Cei trei vor fi contactați pe mail pentru confirmare și alte detalii, apoi vor primi premiul acasă.

Tuturor celorlalți, baftă la următoarele ocazii. Rămâneți alături de noi, mai avem surprize!  

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi