Concurs 2 Parale și Treizecizero: câștigă prosopul oficial al turneului masculin de la Wimbledon!

Treizecizero | 7 iulie 2015

Încercați-vă norocul la cel mai nou concurs organizat de Treizecizero și 2 Parale și care scoate la bătaie un nou prosop oficial al unui turneu de Grand Slam. Vă puteți alege cu o amintire frumoasă de la cel mai prestigios turneu de tenis din lume.

Wimbledon este oferit pe 30-0 de

UPDATE CÂȘTIGĂTORI:

La tragerea la sorți au intrat toți participanții care s-au înscris la cele două categorii menționate mai jos: înscrierea prin comentarii și înscrierea prin newsletter. 

Câștigătoarea premiului a fost desemnată Lidia Balint, care s-a înscris în concurs abonându-se la Newsletter-ul Treizecizero. Lidia va primi un mail cu detalii, urmând ca premiul să-i fie expediat la adresa solicitată.

Felicitări câștigătoarei și mulțumim tuturor pentru participare!

 

Articolul original:

 

Avem din nou concurs, ca la fiecare Grand Slam, cu premiul obișnuit, un prosop oficial al turneului, oferit și de această dată de prietenii de la 2 Parale. De data asta, premiul este prosopul turneului masculin, iar înscrierea e la fel de simplă ca și până acum: prin newsletter și prin comentarii. Indiferent de forma în care alegeți să vă înscrieți, nu există condiții suplimentare de participare, altele decât cele descrise în cele ce urmează. 

1. Participarea prin înscrierea la Newsletter 

Ce presupune: E foarte simplu. Completați formularul următor oricând până la închiderea concursului, sâmbătă, 11 iulie, ora 12:00 și gata, ați intrat în concurs. 

Bonus Info. Luna trecută am lansat un nou model de newsletter, care va face o sinteză a zilei în tenis, dintr-o perspectivă mai relaxată, a tuturor evenimentelor notabile de peste noapte sau a celor care urmează. L-am gândit ca pe o sursă complementară de informație pentru voi; adesea avem acolo informații și comentarii pe care nu le veți (mai) regăsi pe site.

Ce înscrieri sunt luate în calcul: toți cei care se abonează începând cu acest moment și până la finalul perioadei concursului, dar și cei care au apucat să se aboneze în ultimele 24 de ore, adică de luni, 6 iulie. Pentru cei care sunt abonați deja, le rămâne la dispoziție înscrierea prin comentarii, detaliată mai jos.

Abonează-te aici la newsletter-ul Treizecizero

* indicates required

 

 

2. Participarea prin comentarii


– Înscrierea este deschisă oricui.

Răspundeți printr-un comentariu publicat la acest articol până sâmbătă, 11 iulie, ora 12:00, la întrebările:

1. Care vor fi cele două finale de la Wimbledon (masculin și feminin)?
2. Cine credeți că vor fi surprizele plăcute în ATP și WTA în a doua parte a sezonului?

Toate răspunsurile vor fi luate în considerare; cu alte cuvinte, participarea nu va fi condiționată de indicarea în mod corect a răspunsului de la întrebarea numărul 1.

– Participarea prin comentarii are o regulă obligatorie – să vă lăsați o adresă de e-mail corectă și funcțională atunci când completați formularul de comentarii. Puteți să participați fără să vă dați numele adevărat în comentariu (păstrându-vă, astfel, username-ul folosit pe site), dar e necesară o adresă de mail valabilă. Pe ea veți fi contactați în cazul în care veți câștiga. Atenție, nu ÎN COMENTARIUL propriu zis, ci în spațiul pentru e-mail (vezi foto).

Dacă un câștigător nu a lăsat o adresă corectă și nu a putut fi contactat, sau dacă nu revendică premiul în termen de 10 zile de la primirea mailului de confirmare, sau dacă îl refuză, sau o altă situație îl împiedică să primească premiul, în oricare dintre aceste situații, tragerea la sorți va fi reluată, iar regula se aplică până la găsirea unui participant care a respectat regulile. Doar câștigătorul va fi contactat pe mail. 

 – Câștigătorul va fi desemnat printr-o tragere la sorți făcută dintre toți participanții înscriși în mod regulamentar. Numele său va fi anunțat pe site, printr-un update la acest articol, după încheierea turneului. De asemenea, câștigătorul va fi anunțat și în Newsletter. Câștigătorul va fi ulterior contactat de Treizecizero și va primi premiul prin curier sau prin poștă la cea mai rapidă dată la care va fi posibilă expedierea.

– Participarea este admisă de la data publicării acestui articol și până sâmbătă, 11 iulie, ora 12:00. 

– Ca totul să funcționeze ușor:

– Vă rugăm să vă limitați la un comentariu strict dedicat concursului, care să conțină DOAR răspunsul la tema concursului.

– Orice comentariu offtopic va fi eliminat.

2 Parale continuă să fie alături de Treizecizero.ro încă din prima zi a site-ului, motiv pentru care le mulțumim 🙂

2 Parale este prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, numărând peste 450 de programe de afiliere și peste 37.000 de afiliați. 2 Parale a generat peste 2 milioane de conversii și afișează fiecare vânzare în timp real.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi