Ce vor purta Rafa şi Roger la Roland Garros 2012

Adrian Țoca | 14 februarie 2012

Ce vor purta Rafa şi Roger la Roland Garros 2012

Roland Garros este oferit de

Cu siguranţă, Nike s-a întrecut pe sine în mai multe rânduri în ce priveşte colecţiile celor două superstaruri pe care le are sub contract, şi nu de puţine ori echipamentele de sezon ale lui Nadal, respectiv Federer, au atras priviri şi comentarii admirative. Nici vara aceasta se pare că nu va face diferenţă. Pentru campionul en-titre, Nike a ales o nuanţă de roşu destul de similară cu cea purtată de Federer anul trecut. Elveţianul trece, în schimb, la o culoare mult mai sobră, un negru cu imprimeuri verzi fosforescent, destul de neobişnuit pentru lungile zile de vară de la Roland Garros. 

Federer a impresionat prima dată când a ales să joace complet în negru, dar, de regulă, fostul lider mondial păstra această culoare pentru sesiunile de seară de la US Open, absente cu desăvârşire de la Paris.

Dincolo de spectacolul culorilor şi de evidentele creşteri ale vânzărilor în lunile următoare, probabil că Nike e mai interesat, totuşi, de o nouă finală între cei doi, pentru a-l ţine la distanţă pe “intrusul” Djokovic, al cărui deal cu Sergio Tacchini se mai întinde pe alţi şapte ani. 

 Sursă foto: tennisconnected.com

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi