Begu şi Niculescu, în sferturi la prima participare împreună la un Grand Slam!

Adrian Țoca | 23 ianuarie 2012

Begu şi Niculescu, în sferturi la prima participare împreună la un Grand Slam!

Inspirată decizie au luat cele două fete, revelaţiile anului trecut în tenisul românesc, de a face pereche la dublu în noul sezon. Totul le-a mers ca pe roate în 2012 şi ultima veste bună a venit în noaptea de duminică spre luni când, şi cu ceva noroc, cele două au obţinut biletele pentru sferturile de finală.

Irina Begu şi Monica Niculescu au profitat de abandonul rusoaicelor Petrova şi Kirilenko, un cuplu redutabil la dublu. Cele două s-au retras la scorul de 3-0 în primul set pentru românce, din cauza problemelor medicale acuzate de Maria Kirilenko, aceleaşi probleme care au afectat-o şi la simplu, acolo unde s-a retras din meciul cu Petra Kvitova. Maria a încercat să facă faţă jocului, dar a fost evident că are probleme serioase de mişcare pe teren, aşa că a fost nevoită să renunţe.

Pentru perechea noastră urmează un meci foarte dificil, tot cu o pereche rusească, cea formată din Svetlana Kuznetsova şi Vera Zvonareva. 

De când au format echipă, Begu şi Niculescu sunt neînvinse, câştigând toate meciurile jucate până acum, 7 la număr, serie pe parcursul căreia s-au impus şi în turneul de la Hobart. 

Meciul din sferturi se va juca în noaptea de marţi spre miercuri.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi