Fast
6 ani de 30-0

30-0 merge la Australian Open pentru al treilea an consecutiv

Treizecizero | 14 ianuarie 2018

De ziua 30-0, printre surprizele pregătite se numără și prezența 30-0 în Australia, la Australian Open.

În vreme ce nu mai este o noutate pentru voi, acoperirea de la fața locului a celui mai îndepărtat Slam rămâne o provocare masivă pentru noi, din toate punctele de vedere. Ne bucurăm să confirmăm că vom fi la Melbourne pentru al treilea an consecutiv, singurul publisher românesc care a acoperit turneul de la Antipozi în acești ani. N-am fi putut face asta singuri, așa că le mulțumim partenerilor noștri pentru susținere.

Cu Simona Halep favorită 1 a turneului feminin și una dintre candidatele la titlu, cu mulți alți reprezentanți ai tenisului românesc cu povești interesante și capacitatea de a reuși rezultate bune, Australian Open se anunță încă o dată o competiție must-see.

Vă așteptăm pe site să comentăm împreună meciurile, indiferent de fusul orar pe care sunteți. Vă puteți aștepta, ca de obicei, la declarații și interviuri proaspete, la cronici, analize și comentarii.

În plus, reluăm, pe timpul AO, Treizecizero Expresso, newsletterul care vă spune tot ce e interesant de știut despre Australian Open. Va fi un rezumat must-read a ce se petrece peste noapte, trimis în inbox-urile voastre în jurul prânzului, ora României.

În contextul recentelor schimbări majore anunțate de Facebook, schimbări care îi vor afecta în mod direct pe cei mai mulți dintre producătorii de conținut, ni se pare necesar să vă reamintim că e bine să ne urmăriți pe cât mai multe alte canale. Newsletter-ul 30-0 este una dintre aceste opțiuni pe care vi le oferim și despre care știm că, de-a lungul timpului, v-a bucurat mult.

Nu ezitați să vă abonați aici!