#AskTreizecizero. Aveți întrebări pentru noi? Să auzim!

Treizecizero | 30 mai 2016

Primul Q/A pe Treizecizero cu autorii site-ului. Vorbim despre ce vreți voi. Luni seara, de la 8.

O pauză de ploaie e ocazia perfectă pentru o sesiune de discuții, yes, no? Ne doream de ceva vreme să punem în practică ideea, iar ultima oară plănuisem chiar înainte de Roland Garros, însă n-am mai reușit în timp util. Dar tot răul spre bine: ce zi ar fi mai potrivită pentru un Q/A decât în mijlocul unui turneu lovit de atâtea vești proaste, la rândul lui, în mijlocul unui sezon cu atâtea vești proaste?

Despre ce discutăm? Despre orice subiect vreți voi din tenis – și, vorba aceea, nu ducem lipsă de subiecte anul acesta. De asemenea, despre site și tot ce ține de el și de ce facem noi.

Începem la 20:00, iar discuția (cu Adrian și cu Camelia) o să dureze în jur de o oră, poate mai mult.

Logistica:

Întrebările vin în comentarii, răspundem pe rând la tot ce se poate, tot în comentarii. Puteți pune oricâte întrebări doriți, singura precizare ar fi ca, în caz că devine aglomerat, să limităm întrebările de follow-up de după un răspuns la cel mult una, ca să poată pune întrebări cât mai mulți. Dacă nu e aglomerat, atunci ne putem lungi.

Altă rugăminte ar fi să specificați la începutul întrebării cui îi e adresată întrebarea: “Pentru Camelia” sau “Pentru Adrian”. Alte reguli n-avem 🙂 Dacă ne citiți, dar nu obișnuiți să comentați de obicei sau nu aveți/nu vă doriți un cont Disqus, ne puteți arunca întrebarea pe Twitter, și o vom pescui noi de acolo.


Cam atât! Mulțumiri!

Îți place?
2performant

Perseverență. Muncă. Rezultate | Alături de 30-0 de la început

Cele mai noi
  • Sloane Stephens, încă o victorie notabilă (după Safarova, Kvitova), trece de Makarova (26 63 64). Sferturi cu Goerges, SF cu Halep/Konta